Morten Bach Jensen, Group Vice President - Marketing and Sales Development, Grundfos

Jeg har kendt Camilla, siden hun, i 2004, blev ansat i Grundfos Corporate Branding, hvor jeg selv, på daværende tidspunkt, var tilknyttet afdelingen i forbindelse med mit PhD-studie indenfor marketing og statistik. Camilla er dygtig, ambitiøs og vellidt, så da jeg i 2014 fik ansvaret for Group Marketing & Sales i Grundfos og skulle sætte mit hold, tilbød jeg Camilla ansvaret for vores Engineer Programme. Med det ansvar fulgte udviklingen af et komplet og globalt kommunikations-setup til vores ingeniørmålgruppe - efterfølgende skulle programmet udrulles på tværs af vores markeder.

Camilla valgte at opsige sin stilling for at afprøve drømmen om at blive selvstændig, og jeg har selvfølgelig respekt for hendes valg.

Men hun kan ikke helt undvære os, så hun er af og til tilbage i huset som Konsulent.

 

Michael Høj Olsen, CCO, Global Wind Service

Camilla arbejder med et højt kvalitetsniveau og med en stor grad af pligtopfyldelse, hvilket gør at hun tilgår opgaver med stor selvstændighed. Camillas solide erfaring med marketinghåndværket gør, at hun formår at holde overblik, identificere kernen i udfordringen/opgaven, men også selv få den løst, hvilket er afgørende, når man vælger at bruge eksterne ressourcer indenfor marketing.

I Camillas tid i Vestas var hun, som Product Marketing Manager, en del af mit team. Da hun valgte at starte som selvstændig marketingkonsulent, var jeg ikke i tvivl om, at hun var den rigtige til at løse de konkrete marketingopgaver, jeg stod med hos Global Wind Service, hvor brand- og marketingstrategien skulle udfordres og konkrete tiltag eksekveres.

 

Gitte Kirkeby Søe, Head of Branding, Grundfos

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Camilla i mange år og betragter hende som en dygtig Marketing Projektleder, der formår at omsætte strategiske mål til taktiske marketinginitiativer.

Camilla er professionel og sympatisk og er god til at arbejde med folk på alle niveauer af organisationen. Gennem årene har jeg givet Camilla ansvaret for højt prioriterede projekter, som hun har drevet til min store tilfredshed, så jeg kan anbefale Camilla til hvem som helst, der leder efter en professionel marketingkonsulent. 

 

Søren Poulsen, Managing Partner, Kunde & Co.

Jeg har arbejdet med Camilla på en lang række projekter via Kunde & Cos samarbejde med Grundfos og Vestas. Camillas arbejde har altid været præget af solidt overblik, effektivitet og respekt for involvering af alle relevante stakeholders. Kvaliteter der især har afgørende betydning, når man arbejder med internationale kampagner og aktiviteter.

Hendes faglige bredde spænder fra udvikling af marketing strategi og kampagneplanlægning til styring af hele implementeringsprocessen. I alle faser er Camillas omgangsform kendetegnet ved en positiv dialog og en konstruktiv tilgang til at finde løsninger, frem for problemer.

 

Andy Annett, Managing Director of TODAY Ogilvy & Mather, Myanmar

(former Owner and Managing Partner of Liquid Communications, sold to The Engine Group in 2007)

I hired Camilla to work at Liquid Communications, a then leading marketing agency in London. During her time with us, Camilla demonstrated strong account management skills, broad marketing and brand knowledge, an ability to get on well with our Clients and lots of hard work! Some of her long-term Clients included Penfolds Wines, Heinz and Marks & Spencer Financial Services. I can recommend Camilla as a dedicated, friendly and effective Marketing Manager.

  

Kontakt Grow Marketing