Markedsundersøgelser - Marketingstrategi

 

Markedsundersøgelser og marketingstrategi: Noget af det vigtigste ved din markedsføring er at forstå det marked, du befinder dig i og at kende din målgruppes behov og ønsker.

Det er risikofyldt at basere sin marketingstrategi på antagelser. Du har brug for fakta, som du kan få gennem markedsundersøgelser.

Markedsundersøgelser har til formål at dokumentere din markedssituation – bl.a. dine kunders behov og ønsker. Det kan lyde uoverskueligt for en mindre virksomhed at sætte gang i markedsundersøgelser, men undersøgelser kan foretages i større eller mindre omfang - der er jo ingen grund til at skyde gråspurve med kanoner!

Jeg stiller mange spørgsmål og kan udfordre dig på din viden om dine kunder. Sammen finder vi ud af, om dit kundekendskab er tilstrækkeligt, i forhold til det du gerne vil opnå, inden du kaster dit marketingbudget efter noget du ”troede” var vigtigt for dine kunder.

Grow Marketing leverer markedsundersøgelser og marketingstrategi til hele landet-, herunder til: Aarhus/Østjylland og Jylland/Midtjylland m.v.

Kontakt Grow Marketing