Branding Rådgiver | Branding Konsulent

Branding konsulent: Branding handler om at vise en virksomheds personlighed overfor en given målgruppe. Virksomhedens værdier og den historie virksomheden gerne vil fortælle, udgør tilsammen det der ligger til grund for virksomhedens image. Jo mere konsekvent en virksomhed kan være i sin fortælling, jo stærkere et image vil den kunne opnå. Et stærkt image kombineret med målrettede salg- og marketingaktiviteter er afgørende for en god forretning.

Så hvilket image skal din virksomhed have?

Grow Marketing kan som branding konsulent og branding rådgiver hjælpe dig med at få det vigtigste frem i din fortælling, gøre den konkret og appellerende til din målgruppe.

Når fortællingen er på plads, skal den kommunikeres til målgruppen, og stille og roligt begynder din virksomheds image at forme sig i din målgruppes bevidsthed. Læs om hvordan du planlægger din kommunikation under Marketing- og medieplanlægning.

Grow Marketing leverer konsulentydelser som branding konsulent/branding rådgiver til hele DK, herunder til Aarhus/Østjylland og Jylland/Midtjylland. 

Kontakt Grow Marketing